Suntem un brand cu o misiune.

Suntem cea mai mare unitate de abatorizare de bovine și cabaline din România și unul dintre cei mai mari ambalatori de carne proaspătă din lume.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris placerat molestie risus, efficitur posuere velit hendrerit id.

In tristique dolor nisl, nec tincidunt lorem scelerisque finibus.

Toată gama de produse destinată procesatorilor și revânzătorilor sau HoReCa este comercializată sub branduri noastre sau brandurile proprii ale retailerilor.

In tristique dolor nisl, nec tincidunt lorem scelerisque finibus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris placerat molestie risus, efficitur posuere velit hendrerit id.

Ca totul să fie proaspăt când ajunge în farfurie!

Prospețimea este primul criteriu după care judecăm carnea în galantare.

Ambalarea în Atmosferă controlată - ATM

Ca să păstrăm prospețimea cărnii cât mai mult timp, folosim ambalarea în caserole, în atmosferă controlată, cu un amestec de oxigen și dioxid de carbon.

Astfel, când desfaceți ambalajul, proprietățile cărnii sunt neschibate. Este sigur, sănătos și natural.

Ambalarea în Vacuum

Un alt mod de a păstra caracteristicile cărnii cât mai bine este ambalarea în vacuum, care presupune eliminarea spațiilor unde poate fi păstrat aerul.

Mulți o cunoaștem sub denumirea populară de vidare. Aceasta se poate realiza cu o folie termocontractabilă, care se mulează pe produs.

Exigența europeană ni se potrivește.

Avem toate informațiile asupra originii și istoricului sanitar al animalelor care ne vin în abator, ținem o evidență electronică a fiecărui lot de animale și mai departe al fiecărei cateogrii de produse sau preparate din carne.

Suntem transparenți și pregătiți să identificăm oricând traseul produselor noastre de la locul de preveniență al cărnii, până la clienții noștri.

Deși poate părea știință, ține mai degrabă de tradiție.

Carcasele de bovină sunt păstrare pentru un anumit nivel de timp în condiții controlate de temperatură, umiditate și curenți de aer, pentru a dobândi frăgezimea perfectă.

Rezultatul este o carne fragedă și suculentă.

Am fost primii care am înțeles că acest lucru este important și am introdus pe piața din România produse din carne de vită maturată, încă din 2006.

Parteneri

Abonează-te la newsletter

© 2023 Dolycom - Toate drepturile rezervate. Design & Implementare de Bloom Communication.